17 september 2018:Corporate Magazine

Met gepaste trots ziet u hier ons Corporate Magazine van onze nieuwbouw kantoor en bedrijfshal. Het magazine geeft de goede samenwerking weer tussen alle partijen welke een grote rol hebben gespeeld bij onze nieuwbouw. Wij zijn dan ook zéér tevreden over het goede resultaat van dit magazine.  Vanaf januari 2018 tot heden kunnen we zeggen dat het bedrijfspand aan alle verwachtingen voldoet en dat wij er volop van genieten.

De bedrijven, vertegenwoordigers en klanten welke bij ons op bezoek komen zijn dan ook onder de indruk van het totale resultaat. Zien is bij ons geloven en beleven. Volledige duurzaam zonder gas met warmtepomp voor Warmte Koude Opslag.  

Alle installaties Elektra, beveiliging en  Werktuigbouw worden centraal aangestuurd via KNX  en met Dali regeling voor de biodynamische verlichting boven de werkplekken. Dit alles met onze eigen ICT afdeling.

Ons binnenklimaat is het gehele jaar door constant. Zowel in de koude periode begin 2018 met 2 weken -10 graden en met de zomerse temperaturen buiten twee maanden 25 a 36 graden is het binnen prima werken. Het is constant 22 a 23 graden. De productie op kantoor gaat niet achteruit.  Wij wensen u veel leesplezier in ons Corporate Magazine.

Tom van Engelen-Directeur

Bekijk/download hier onze Corporate Magazine digitaal. (of klik op de onderstaande afbeelding)

Voorblad Corporate magazine