Elektrotechnische installaties van Vriend

Bedrijfszekerheid staat of valt met de kwaliteit van elektrotechnische installaties. Onze installaties zijn onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar. Of wij nu werken voor zorggroepen, onderwijsinstelling of supermarkten: wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de uitbreiding van complete elektrotechnische installaties.

Totaalinstallateurs

Wij zijn totaalinstallateurs en bieden onze klanten naast elektrotechnische installaties ook werktuigbouwkundige installaties, veiligheidsinstallaties en installaties voor duurzame energie.

Maatwerk

Het is duidelijk dat een ziekenhuis andere eisen aan elektrotechnische installaties stelt dan een appartementencomplex of een brandweerkazerne. Daarom bieden wij maatwerk en laten onze installaties aansluiten bij de gebruikers. Zo zorgen wij er voor dat onze klanten in een comfortabele omgeving hun werk kunnen doen.

Wij bieden o.a. de volgende elektrotechnische installaties:

  • Verlichting
  • Domotica
  • Complete licht- en krachtinstallaties
  • Sensortechnologie

Duurzaam

Duurzaamheid is de rode draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties de na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.