Over Vriend

Vriend staat voor duurzaam installeren. Vanuit Coevorden leveren wij in het hele land totaaloplossingen voor de utiliteitsbouw, zorg & onderwijs en retail.

Goed werk leveren

Hoge kwaliteit en goede service kenmerken onze installaties op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek,  veiligheid en duurzame energie. Onze mensen willen maar één ding: goed werk leveren voor tevreden klanten! 

Sinds 1880

De historie van Vriend gaat terug tot 1880. Toen begon Johannus Vriend met het slaan van putten en het leveren van pompen. In relatief korte tijd had het bedrijf maar liefst 100 mensen in dienst. In 1989 nam de  heer Bos de onderneming over van de familie Vriend. Sinds 2003 is Tom van Engelen directeur eigenaar van het bedrijf.

53 medewerkers

Wij werken bij Vriend met ruim 53 mensen in vaste dienst: van monteurs, servicemedewerkers en projectleiders tot accountmanagers en administratieve medewerkers. Daarnaast is er een flexibele schil van tijdelijke medewerkers aan ons bedrijf verbonden.

Duurzaam installeren

Duurzaamheid zit ons in het bloed en is de rode draad in al ons werk. Op het terrein van zorgvuldig omgaan met de aarde nemen wij onze verantwoordelijkheid. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten. 

Missie: waar staan wij voor?

Vriend BV is een betrouwbare en flexibele partner voor installatie- en onderhoudsdiensten op het gebied van communicatie, elektra en werktuigbouw. Om op dit niveau te presteren, wordt dagelijks een beroep gedaan op de kennis, vaardigheden en inzet van ons team.

Daarom streven wij met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar maximale ontplooiing van de medewerkers. Deze omstandigheden combineren we met een informele cultuur, waarin samenwerking en respect de basis vormen.

Niet alleen met ons team willen we een langdurige relatie aangaan. Ook met onze omgeving. Daarom ontzien wij het milieu met zeer zuinige auto’s en duurzame installatieoplossingen.

Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat wat Vriend BV betreft verder dan alleen milieuvriendelijk handelen. Zo sponsoren we de plaatselijke voetbalclub, leveren we middels advertenties geregeld een financiële bijdrage aan zorginstellingen en ondersteunen we de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Visie: waar gaan wij voor?

Vriend BV is een middelgroot installatiebedrijf dat is opgericht in 1880. In de toekomst willen we op alle divisies doorgroeien door de kwaliteit van ons maatwerkadvies, het installatiewerk en de onderhoudsdiensten verder te verhogen.

Door continu de trends en innovaties in de markt te onderzoeken, kunnen wij snel inspelen op wensen en ontwikkelingen in de markt en mogen wij ons profileren als een goede gesprekspartner en kennisleverancier. En door een multidisciplinaire aanpak vanuit één aanspreekpunt, werken we aan een nog grotere klanttevredenheid.

Ook werken in een topteam? Wij zoeken nog talenten!

Neem direct contact met ons op