Beveiliging, zorg & telefonie van Vriend

Onze installaties zorgen voor een veilige omgeving voor de gebruikers. Of het nu gaat om domotica en brandmelding in een zorgorganisatie of de camerabewaking bij een ROC: wij verzorgen het totale traject. Van de advisering tot de aanleg en het complete beheer. Wij zijn er trots op dat wij installeren zonder klachten.

Totaalinstallateurs

Wij zijn totaalinstallateurs en bieden onze klanten naast veiligheidsinstallaties ook werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en installaties voor duurzame energie.

Maatwerk

Het is duidelijk dat een organisatie voor ouderenzorg of een ziekenhuis een andere aanpak vraagt dan een scholengemeenschap. Daarom bieden wij maatwerk en laten onze veiligheidsinstallaties aansluiten bij de gebruikers. Zo zorgen wij er voor dat de zorg en het onderwijs door kan gaan terwijl wij onze projecten afronden. 

Installaties voor veiligheid en communicatie

  • Brandmeldinstallaties (Hertek/Siemens)
  • Beveiliging (Alphavision/Galaxy)
  • Camerabewaking (Dahua/Hanwha/Hikvision)
  • Toegangscontrole (Key Processor/Impro)
  • Zorgsystemen (Sonevo/Tunstall
  • Communicatiesystemen (IP DECT, PZI/Smartphones)
  • Telefonie (VoIP, hosted)

 

Certificatie

Voor zowel de brandmeldinstallatie als de ontruimingsinstallatie geldt in veel gevallen een certificatieplicht vanuit het bouwbesluit. Deze certificatie dient uitgevoerd te worden door een onafhankelijke inspectie instelling. Wij verzorgen het gehele traject voor diverse opdrachtgevers waardoor het certificatietraject jaarlijks is geborgd.

 

Duurzaam

Duurzaamheid is de rode draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties de na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.