Duurzame energie van Vriend

Bedrijven kiezen steeds meer voor duurzaam energieverbruik. Daarmee zijn ze minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en besparen ze op energiekosten. Bovendien geeft het hen een groen imago. Wij bieden onze klanten het totale pakket: van advies tot installatie en onderhoud.

Totaalinstallateurs

Wij zijn totaalinstallateurs en bieden onze klanten naast installaties voor duurzame energie ook werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en installaties voor beveiliging, zorg en telefonie.

Maatwerk

Het is duidelijk dat de utiliteitsbouw andere eisen stelt aan installaties voor duurzaam energieverbruik dan bestaande bedrijven. Daarom bezoeken wij altijd de locatie en adviseren over de meest passende installatie.

Installatie voor duurzaam energieverbruik:

Duurzaam

Duurzaamheid is de rode draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.