Zonnepanelen

Vriend BV is uw partner in duurzame energie en dus ook in zonne-energie! Wij plaatsen en onderhouden zonnepanelen en zonne-energie installaties voor zakelijke opdrachtgevers, de utiliteitsbouw, nieuwbouwprojecten en voor zonne-energie projectontwikkelaars. Als totaalinstallateur bieden wij ook ondersteuning op het vlak van werktuigbouwkundige installaties, telecom en veiligheid. 

Zonnepanelen: advies, installatie en onderhoud

De keuze voor de juiste zonnepanelen gaat niet over één nacht ijs. Zeker niet bij Vriend, want wij bezoeken altijd eerst uw locatie voordat we een offerte doen. Zo kunnen we de situatie goed inschatten en een daadwerkelijk passend aanbod doen. Zonnepanelen gaan decennia mee, dus de juiste panelen bij uw zonneproject zijn cruciaal! Wij leveren en installeren de zonnepanelen niet alleen, wij verzorgen ook het onderhoud van uw panelen, zodat uw zonnepanelen de hoogst mogelijke output geven, nu en in de toekomst!

Integrale benadering van zonne-energie

Wij zijn specialist in de utiliteitsbouw, onderwijs, zorg en retail. Binnen deze sectoren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en een integrale benadering ontwikkeld voor installatiewerk. Ook ontwikkelaars van zonneparken en -projecten kunnen bij ons terecht. Wij nemen het rendement van uw project als uitgangspunt en bepalen op basis daarvan welk merk en type zonnepanelen en randapparatuur uw project behoeft.

Vriend, dé duurzame totaalinstallateur

Duurzaamheid is de groene draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren en zonne-energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen op uw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met Vriend BV en ontdek onze aanpak op het vlak van zonne-energie. Wij geven u advies welke zonnepanelen in uw situatie het meest passend zijn en maken daarna een offerte voor u. Bel vandaag nog en begin binnenkort met het opwekken van uw eigen energie!