Zonnepanelen installeren Drenthe

Vriend BV is dé installateur voor duurzame energie en dus ook in zonnepanelen in Drenthe! Wij plaatsen en onderhouden zonnepanelen en zonne-energie installaties vanuit het Drentse Coevorden door heel de provincie Drenthe. Wij doen dat voor zakelijke opdrachtgevers, de utiliteitsbouw, nieuwbouwprojecten en voor projectontwikkelaars. Als totaalinstallateur bieden wij ook ondersteuning op het vlak van werktuigbouwkundige installaties, telecom en veiligheid. 

Zonnepanelen: advies, installatie en onderhoud

De keuze voor de juiste zonnepanelen gaat niet over één nacht ijs. Zeker niet bij Vriend, want wij bezoeken altijd eerst uw locatie voordat we een offerte doen. Zo kunnen we de situatie goed inschatten en een daadwerkelijk passend aanbod doen. Zonnepanelen gaan decennia mee, dus de juiste panelen bij uw zonneproject zijn cruciaal! Wij leveren en installeren de zonnepanelen niet alleen, wij verzorgen ook het onderhoud van uw panelen, zodat uw zonnepanelen de hoogst mogelijke output geven, nu en in de toekomst!

Totaal installateur van zonnepanelen in Drenthe

Wij zijn als installateur van zonnepanelen gespecialiseerd in de utiliteitsbouw, het onderwijs, de zorg en de retailsector. We werken dus voor de zakelijke markt. Binnen deze sectoren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en een integrale benadering ontwikkeld voor installatiewerk. Ook ontwikkelaars van zonneparken en -projecten kunnen bij ons terecht. Drenthe is populair door de relatief lage grondprijzen. Wij hebben dan ook al meerdere projecten geïnstalleerd in ons eigen Drenthe. Wij nemen het rendement van uw project als uitgangspunt en bepalen op basis daarvan welk merk en type zonnepanelen en randapparatuur uw project behoeft. Groot voordeel is dat wij als installateur dicht bij uw project zitten en dus snel ter plaatse zijn bij eventuele storingen.

Vriend, dé duurzame totaalinstallateur van Drenthe

Duurzaamheid is de groene draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij als installateur voor duurzaam installeren en zonne-energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.

Wilt u zonnepanelen installeren in Drenthe? 

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met Vriend BV en ontdek onze aanpak op het vlak van zonne-energie. Wij geven u advies welke zonnepanelen in uw situatie het meest passend zijn en maken daarna een offerte voor u. Bel vandaag nog en begin binnenkort met het opwekken van uw eigen energie! Of kom langs in ons duurzame bedrijfspand in Coevorden (Drenthe) en zie hoe wij ons eigen bedrijfspand hebben verduurzaamd. U bent welkom, de koffie staat klaar!