Zonnepanelen installeren

Vriend BV is een duurzaam installatiebedrijf en expert in duurzame energie-installaties. Wij installeren zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen voor elektrische auto’s voor de zakelijke markt. Vriend BV is een totaalinstallateur: naast het installeren van zonnepanelen en andere duurzame installaties bieden wij ook diensten aan op het gebied van telecom, beveiliging en werktuigbouwkundige installaties.

Zonnepanelen installeren

Het installeren van zonnepanelen vraagt om specifieke kennis. Zeker bij grotere zonne-energie installaties met meerdere inverters en grotere vermogens komt het aan op vakkennis en ervaring. Vriend BV heeft meerdere installaties gerealiseerd en ruime ervaring in de zonne-energiebranche. Wij helpen u niet alleen bij het installeren van uw zonnepanelen, we helpen u ook bij het selecteren van de juiste zonnenpanelen en we geven advies om het beste rendement uit uw locatie te halen. Na de installatie helpen we u bij het optimaliseren van uw installatie en staan we voor u klaar met ons team. Dat is de service van Vriend BV!

Vriend, dé duurzame totaalinstallateur

Duurzaamheid is de groene draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren en zonne-energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een lagere energierekening bij onze klanten.

Wilt u zonnepanelen laten installeren?

Maak een vrijblijvende afspraak met Vriend BV en ontdek onze aanpak op het vlak van zonne-installaties. Wij geven u advies welke zonnepanelen in uw situatie het meest passend zijn en maken daarna een offerte voor u. Bel vandaag nog en begin binnenkort met het opwekken van uw eigen energie!