Laadpalen

Elektrisch rijden neemt een vlucht en al die auto’s moeten worden voorzien van stroom via een laadpaal. Vriend BV is uw partner in duurzame energie en dus ook bij het plaatsen van laadpalen. Voor gemeenten, projectontwikkelaars en zakelijke afnemers plaatsen wij laadpalen. Als totaalinstallateur bieden wij ook ondersteuning op het vlak van werktuigbouwkundige installaties, telecom en veiligheid. 

Laadpalen: advies, installatie en onderhoud

Een laadpaal lijkt een eenvoudig apparaat, maar het blijkt aan de achterkant best een complex apparaat. Een laadpaal moet dan ook door een erkend installatiebedrijf worden geplaatst. Laadpalen worden dusdanig geïnstalleerd dat zij weer en wind kunnen trotseren en ondanks het grote vermogen veilig kunnen worden gebruikt. Wij zorgen dat een eventuele storing in een laadpaal geen effect heeft op uw andere elektrotechnische installaties. Wij benaderen uw project integraal en degelijk, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen laden!

Vriend, dé duurzame totaalinstallateur

Duurzaamheid is de groene draad in al ons werk. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie zodat de generaties die na ons komen ook kunnen genieten van alles wat de aarde biedt. Daarom kiezen wij voor duurzaam installeren en het plaatsen van laadpalen, omdat wij geloven in de toekomst van elektrisch rijden. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar het zorgt ook voor een lagere vervoersrekening bij onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van laadpalen bij uw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met Vriend BV en ontdek onze aanpak op het vlak van laadpalen en elektrisch rijden. Wij bepalen welke palen in uw situatie het meest passend zijn en maken daarna een offerte voor u. Bel vandaag nog en plaats binnenkort uw eigen laadpalen!