Project:BMN vestigingen

BMN vestigingen

BMN biedt een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. De materialen zijn af te halen op 82 vestigingen in Nederland, of just-in-time te leveren.

Werkzaamheden Vriend

Voor BMN bouwmaterialen zijn wij als installatiepartner betrokken bij de verbouwing van diverse Proshop locaties (Assen, Dokkum, Franeker, Groningen, Stadskanaal, Winschoten), in het Noorden van Nederland. De verbouwing omhelst onder ander het upgraden van de elektrische installatie (infrastructuur, noodverlichting, verlichting), de werktuigbouwkundige installatie (sanitair, ventilatie) en de beveiligingsinstallaties (beveiliging, brandmeldinstallatie en CCTV-installatie). 

Installatie: Vriend bv verzorgt binnen BMN in het Noorden het onderhoud en alle voorkomende service werkzaamheden.

Security: Vriend bv verzorgt binnen BMN in het Noorden het onderhoud en alle voorkomende servicewerkzaamheden aan de beveiligingsinstallaties. 

Samenwerking

In dit project werken we samen met de opdrachtgever (BMN) en de vanuit de opdrachtgever betrokken adviseur Somis om alle verbouwingen optimaal te laten verlopen. Op dit moment zijn er al een aantal verbouwingen afgerond. 

Bedrijfsgegevens

  • website: https://www.bmn.nl