Project:Lidl Klazienaveen

Lidl Klazienaveen
Lidl Klazienaveen

Lidl Nederland GmbH (de organisatie) bestaat sinds juli 1995. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Noord-Hollandse Huizen. Hier zijn de hoofddirectie en de afdelingen administratie, personeelszaken, inkoop, automatisering en vastgoed ondergebracht. Lidl Nederland bestaat uit vijf regio's en heeft zes distributiecentra (Tiel, Weert, Heerenveen, Etten-Leur, Waddinxveen en Zwaag), van waaruit alle 425 winkels in Nederland worden bevoorraad en aangestuurd. Lidl huurt ook een groot distributiecentrum in Hazeldonk, bij de grensovergang Nederland–België. Dit distributiecentrum wordt door Lidl Nederland en Lidl Belgium gezamenlijk gebruikt. In 2016 is er in Waddinxveen een nieuw distributiecentrum voor de Randstad geopend.

De eerste Nederlandse Lidl-winkel werd in 1997 in Uden (Noord-Brabant) geopend. Lidl had eind 2008 317 filialen en op 25 februari 2015 werd de 400ste vestiging in Boxmeer geopend.

Werkzaamheden van Vriend

  • Elektro: alle installaties inclusief regeltechniek en ledverlichting
  • Werktuigbouw: airco, ventilatie, water en gas, riolering

 

Samenwerking

Voor Lidl hebben wij in samenwerking met Vosbouw uit Vroomshoop de winkel in ruim 4 weken verbouwd en voorzien van alle nieuwe technische installaties.

Bedrijfsgegevens

  • Lidl Klazienaveen
  • adres: Langestraat149, 7891 GK Klazienaveen
  • telefoon: 020-7095039