Project:Brinkman Transport Emmen

Brinkman Transport Emmen

Brinkman Trans Holland is een jonge en innovatieve Logistieke Dienstverlener met haar wortels in het begin van de vorige eeuw. Ze verlenen een breed spectrum aan diensten, uiteenlopend van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten.  Ze zijn specialisten in elke vorm van geconditioneerd transport gebruikmakend van de laatste technologieën zoals boordcomputers om onze jonge vloot van trucks “real time” te volgen en de temperatuur van uw temperatuur gevoelige goederen in de gaten te houden. Brinkman Trans Holland is een specialist in het coördineren en optimaliseren van uw goederenstromen om zodoende waarde toe te voegen aan uw product.

Werkzaamheden Vriend

Voor Brinkman Transport uit Emmen hebben wij het gehele camerasysteem vervangen. Op dit moment draait er een Dahua CCTV-installatie met 37 camera's.

  • Security: Vriend bv verzorgt binnen Brinkman Transport alle beveiligingsinstallaties. Dit betreffen de nieuw toegepaste camerabewaking, brand- en inbraakmeldinstallatie en toegangscontrole. 

 

Samenwerking

In dit project hebben we samengewerkt met de opdrachtgever om te komen tot een CCTV-installatie conform de TAPA richtlijnen. Deze samenwerking heeft geleid tot een perfect eindresultaat. Vriend bv is dealer van Smart SD, distributeur van oplossingen binnen beveiligingstechniek.

Bedrijfsgegevens

  • website: https://www.brinkmantransholland.eu
  • adres: Curiestraat 2 Emmen
  • telefoon: 0591-571050