Project:Maeykehiem Sint Nicolaasga

Maeykehiem Sint Nicolaasga

Heeft uw dochter, zoon, broer of zus een steuntje in de rug nodig? Bent u op zoek naar zinvolle dagbesteding of is intensieve zorg nodig? Maeykehiem biedt het! Een huis van thuis, creatieve dagbesteding, begeleiding vanaf de zijlijn en gespecialiseerde zorg aan cliënten met epilepsie. Maeykehiem is er voor alle kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking in het zuidwesten van de provincie Friesland.

Werkzaamheden Vriend

  • Zorgsysteem: het updaten van het huidige Sonevo IP zorgsysteem naar de 4.0 omgeving. Hiermee valt het zorgsysteem binnen de 3e generatie uitluisterdomotica vanuit de visie van Vilans op toezichthoudende domotica. 
  • Security: Vriend bv verzorgt tevens het communicatieplatform (NEC IP DECT icm Unify telefonie) waarmee oproepen vanuit het zorgsysteem worden afgehandeld. Ook zijn alle gebouwen op het terrein voorzien van gecertificeerde branddetectie middels de toepassing van een netwerk aan Penta 5000 brandmeldinstallaties.

 

Samenwerking

In dit project hebben wij nauw samengewerkt met onze partner Hertek te Weert. Vriend bv is dealer van Hertek voor beide business units.

Bedrijfsgegevens