Brandmeldinstallaties

Vriend BV is als totaalinstallateur ook uw partner voor de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Wij verzorgen voor u het gehele traject: van de advisering over het type brandmeldinstallatie tot de aanleg en het complete beheer van uw installatie. Wij zijn er trots op dat wij installeren zonder klachten en dat onze brandveiligheidsinstallaties bijdragen aan een veilig gevoel van onze opdrachtgevers. 

Vriend BV: brandmeldinstallaties en meer

Wij zijn totaalinstallateurs en bieden onze klanten naast veiligheids- en brandmeldinstallaties ook werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en installaties voor duurzame energie. Wij werken voor de zakelijke markt. Tot onze klantkring behoren bedrijven en organisaties uit de zorg, het onderwijs, de retailsector en de utiliteitsbouw. Als zakelijke installateur zijn wij u ook graag van dienst met brandinstallaties en meer!

Een brandmeldinstallatie is maatwerk

Geen gebouw en geen opdrachtgever is hetzelfde. Een organisatie voor ouderenzorg of een ziekenhuis vraagt om een andere aanpak dan een scholengemeenschap en winkelbedrijf. Daarom zijn onze brandmeldinstallaties altijd maatwerk: wij zorgen dat onze brandmeldinstallaties aansluiten bij de gebruikers en niet andersom. 

Beheer, onderhoud en certificatie van uw brandmeldinstallatie

Voor zowel uw brandmeldinstallatie als uw ontruimingsinstallatie geldt in veel gevallen een certificatieplicht vanuit het bouwbesluit. Deze certificatie dient uitgevoerd te worden door een onafhankelijke inspectie instelling. Wij verzorgen het gehele traject voor diverse opdrachtgevers waardoor het certificatietraject jaarlijks is geborgd. Ook dragen wij zorg voor het beheer en onderhoud van uw brandmeldinstallatie zodat deze probleem werkt en u voldoet aan uw certificatieplicht.

Benieuwd naar onze brandveiligheidsoplossingen?

Bel vandaag nog en breng uw veiligheids- en brandmeldinstallaties direct op orde. Wij laten u graag zien welke brandveiligheidsprojecten wij hebben uitgevoerd. U bent welkom, de koffie staat klaar!