Vriend BV | Buizenpost

Buizenpost

BuispostMet buizenpost worden zaken als briefgeld, monstertjes, vrachtbrieven en andere documenten en voorwerpen door middel van luchtdruk vervoerd. Met name in ziekenhuizen, supermarkten, distributiecentra, banken en laboratoria wordt dit systeem veelvuldig gebruikt.

Voordelen van buizenpost zijn onder meer veiligheid en efficiëntie. Dankzij het systeem kunnen caissières bijvoorbeeld snel en veilig geld afromen. Binnen andere toepassingen zorgt het systeem voor een flinke besparing in arbeidstijd, omdat de medewerkers minder van de ene naar de andere afdeling lopen. Bovendien zijn de stations uitgerust met automatisch verzenden en ontvangen, waardoor wachttijden worden vermeden.

Vriend BV is een van de weinige installateurs in Nederland die systemen voor buizenpost aanbiedt. De expertise die wij door de decennia heen hebben opgebouwd, resulteert in het aanbod van diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een rechtstreekse verbinding van A naar B of complexere stelsels met tussenstations en diverse ‘routes’.


telecom 

Uneto VNI VCA KEMA NCP erkend BORG Beveiligingsbedrijf NCP erkend Branddetectiebedrijf Kenteq erkend leerbedrijf

vriend bv
Printer 12
7741 MD Coevorden

T: (0524) 593 593
F: (0524) 593 594
E: info@vriendbv.nl

Webworks by Multimove
© 2011 vriend bv | Sitemap | Disclaimer