Vriend Duurzaam

Vriend Duurzaam

Samen Nederland verduurzamen
Ondernemers hebben hun verantwoordelijkheden. Voor het bedrijf en de medewerkers, maar ook voor het milieu en de omgeving. Alleen al daarom is het wenselijk om verantwoord met energie om te gaan en de CO2-uitstoot te beperken. Bovendien kunt u er financieel gezien uw voordeel mee doen. Vriend Duurzaam BV helpt daarbij met duurzame installaties voor de utiliteit-, retail-, zorg- en onderwijsbranche. Samen kunnen we Nederland verduurzamen.

Innovatieve groene installatieoplossingen
Vriend Duurzaam BV reikt u innovatieve installatieoplossingen aan, zoals verwarming van het gebouw met aardwarmte, hergebruik van hemelwater, energie opwekken uit zonlicht, water verwarmen met de zon, warmte uit ventilatiesystemen opvangen en hergebruiken en energiezuinige LED-verlichting. Wij adviseren u over de toepasbaarheid van deze technieken binnen uw bedrijf en de bijbehorende terugverdientijden.

Visie op duurzaam
Door continu de trends en innovaties in de markt te onderzoeken, kunnen wij snel inspelen op wensen en ontwikkelingen in de markt en mogen wij ons profileren als een goede gesprekspartner en kennisleverancier op het gebied van duurzame installatieoplossingen. Door kennis en ervaring te bundelen tot maatwerk, streven we naar een nog grotere klanttevredenheid.

Duurzame relaties
Niet alleen met onze opdrachtgevers willen we een langdurige relatie aangaan. Ook met onze omgeving. Daarom ontzien wij zelf ook het milieu met zeer zuinige auto’s en duurzame installatieoplossingen.

Klik hier om naar de website van Vriend Duurzaam te gaan.

Uneto VNI VCA KEMA NCP erkend BORG Beveiligingsbedrijf NCP erkend Branddetectiebedrijf Kenteq erkend leerbedrijf

vriend bv
Printer 12
7741 MD Coevorden

T: (0524) 593 593
F: (0524) 593 594
E: info@vriendbv.nl

Webworks by Multimove
© 2011 vriend bv | Sitemap | Disclaimer