Vriend BV | Toegangssystemen

Toegangssytemen

ToegangscontroleMet een druk op de knop de deur openen, op afstand zien wie voor de deur staat of bepaalde deuren alleen voor een selecte groep mensen openen. Dat en meer is mogelijk met de toegangssystemen van Vriend BV.

Voor een optimaal effect van de toegangssystemen, kunt u ervoor kiezen deze installaties te koppelen met die voor onder meer de beveiliging en de camerabewaking.

Zo kan bijvoorbeeld het licht gaan branden zodra iemand binnenkomt of het alarm worden ingeschakeld zodra alle ramen en deuren zijn afgesloten. Omdat Vriend BV op alle vlakken van het installatievak thuis is, kunnen wij een naadloze koppeling realiseren.

Toegangsverlening
Een badge, pas, tag of ander middel vormt de ‘sleutel’ tot een gebouw of ruimte. Uitsluitend mensen die deze ‘sleutel’ bezitten, hebben toegang. Uiteraard kunnen dergelijke systemen worden uitgebreid met sensoren voor het openen van deuren.

Toegangsysteem CA3000Toegangscontrole
Door middel van audio- en videosystemen kan de gebruiker van een gebouw of de bewoner van een huis zien of horen wie aan de deur staat. Prettig wanneer de ingang van een huis of gebouw niet snel of makkelijk zijn te bereiken.

Toegangsregistratie
Weten wie er binnen komt, beelden van bezoekers opslaan en registreren wanneer de deuren worden geopend en gesloten? Dat kan met toegangsregistratie.

Uitbreidingen
Alle systemen kunnen worden uitgebreid met toepassingen als een ringleiding voor gebruikers van een hoorapparaat of een flitslamp voor slechthorenden.
 

Uneto VNI VCA KEMA NCP erkend BORG Beveiligingsbedrijf NCP erkend Branddetectiebedrijf Kenteq erkend leerbedrijf

vriend bv
Printer 12
7741 MD Coevorden

T: (0524) 593 593
F: (0524) 593 594
E: info@vriendbv.nl

Webworks by Multimove
© 2011 vriend bv | Sitemap | Disclaimer