Vriend BV | Telefonie

Telefonie

Telefonie wordt niet meer alleen op de traditionele – analoge - wijze aangeboden. Vriend BV kan voor u de installatie van alle typen telefoniesystemen realiseren: analoog, VoIP en hosted IP.

VoIP
Bij VoIP, voluit Voice over IP, is er nog wel een fysieke telefooncentrale, maar wordt in plaats van een analoge lijn het internet gebruikt om spraak te transporteren. Deze techniek van de toekomst biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Het is relatief goedkoop om vestigingen in diverse steden te koppelen, omdat er geen fysieke verbindingen nodig zijn; het kan via internet. 
  • Gebruikers van het netwerk kunnen onderling gratis bellen.

Hosted/managed IP
Het systeem achter hosted IP is vergelijkbaar met VoIP. Het grote verschil zit ’m in de telefooncentrale. Die is bij hosted IP virtueel. Alle aansluitingen verlopen via de server.
In plaats van te investeren in een telefooncentrale, huurt u één of meerdere toestelpoorten voor een vast bedrag per maand. Het enige dat u aanschaft, zijn de VoIP-toestellen, die via internet zijn verbonden met de telefooncentrale van de gekozen provider.
De gesprekskosten zijn laag, omdat de gesprekken via internet verlopen. Daarnaast bespaart u op uw abonnementskosten, omdat u minder of zelfs geen ISDN-lijnen nodig hebt.
Via uw webbrowser kunt u zelf zaken instellen en aanpassen, zoals geheugen-nummers of het ‘paren’ van gesprekken, wat inhoudt dat het toestel op de zaak en de mobiele telefoon tegelijkertijd overgaan.

De voordelen zijn onder meer:

  • Kleinere investering
  • Lagere gesprekskosten
  • Optimale bereikbaarheid

TelefonieComplete installatie
Voor welk type telefonie u ook kiest, u kunt voor alles rond de installatie bij Vriend BV terecht. Van het toestel tot de bekabeling en van de centrale tot de installatie van het geheel.

Telefooncentrales
Vriend BV werkt met de telefooncentrales van Panasonic en Siemens, betrouwbare installaties, die bellen met zowel de traditionele ISDN-telefoonlijn als VoIP mogelijk maken. Zo bent u nu alvast klaar voor de toekomst.

Toestellen
U heeft bij Vriend BV keuze uit diverse merken en modellen toestellen. Voor analoge telefonie werken wij doorgaans met de merken Panasonic en Tiptel en voor VoIP en hosted IP met Panasonic en Siemens.
Voor alle typen telefonie is er de keuze tussen vaste en draadloze (DECT-)toestellen.
 

Uneto VNI VCA KEMA NCP erkend BORG Beveiligingsbedrijf NCP erkend Branddetectiebedrijf Kenteq erkend leerbedrijf

vriend bv
Printer 12
7741 MD Coevorden

T: (0524) 593 593
F: (0524) 593 594
E: info@vriendbv.nl

Webworks by Multimove
© 2011 vriend bv | Sitemap | Disclaimer