Missie en visie

Missie en visie

Missie: waar staan wij voor?
Vriend BV is een betrouwbare en flexibele partner voor installatie- en onderhoudsdiensten op het gebied van communicatie, elektra en werktuigbouw. Om op dit niveau te presteren, wordt dagelijks een beroep gedaan op de kennis, vaardigheden en inzet van ons team.

Daarom streven wij met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar maximale ontplooiing van de medewerkers. Deze omstandigheden combineren we met een informele cultuur, waarin samenwerking en respect de basis vormen.

Niet alleen met ons team willen we een langdurige relatie aangaan. Ook met onze omgeving. Daarom ontzien wij het milieu met zeer zuinige auto’s en duurzame installatieoplossingen.

Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat wat Vriend BV betreft verder dan alleen milieuvriendelijk handelen. Zo sponsoren we de plaatselijke voetbalclub, leveren we middels advertenties geregeld een financiële bijdrage aan zorginstellingen en ondersteunen we de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Visie: waar gaan wij voor?
Vriend BV is een middelgroot installatiebedrijf dat is opgericht in 1881. In de toekomst willen we op alle divisies doorgroeien door de kwaliteit van ons maatwerkadvies, het installatiewerk en de onderhoudsdiensten verder te verhogen.

Door continu de trends en innovaties in de markt te onderzoeken, kunnen wij snel inspelen op wensen en ontwikkelingen in de markt en mogen wij ons profileren als een goede gesprekspartner en kennisleverancier. En door een multidisciplinaire aanpak vanuit één aanspreekpunt, werken we aan een nog grotere klanttevredenheid.
 

Uneto VNI VCA KEMA NCP erkend BORG Beveiligingsbedrijf NCP erkend Branddetectiebedrijf Kenteq erkend leerbedrijf

vriend bv
Printer 12
7741 MD Coevorden

T: (0524) 593 593
F: (0524) 593 594
E: info@vriendbv.nl

Webworks by Multimove
© 2011 vriend bv | Sitemap | Disclaimer